Chefkonsulent og projektleder i Kongelundens Sekretariat

Vi søger en ambitiøs og erfaren projektleder i Kongelundens Sekretariat, Borgmesterens Afdeling. Vores kommende projektleder skal bidrage til udvikling og realisering af et nyt stadion i Aarhus. Jobbet kræver en udviklingsorienteret profil, som har en bred overordnet erfaring med organisatoriske, juridiske, driftsmæssige og byggeøkonomiske aspekter inden for komplekse byggerier.

Vi kan tilbyde dig et attraktivt og afvekslende job, hvor du som én af de første på holdet skal være med til at opbygge det nye sekretariat. Du vil i sekretariatet møde en optimistisk pioner-ånd.

I Kongelundens Sekretariat får du mulighed for at sætte dit aftryk på én af de største bystrategiske indsatser i byens historie.

Du ansættes i Borgmesterens Afdeling samtidig med, at du får en bred kontaktflade til de øvrige magistratsafdelinger og til vores vigtige donorer og arbejdspartnere. Som en del af Borgmesterens Afdeling kommer du tæt på de centrale politiske og økonomiske beslutningsprocesser i lan-dets næststørste kommune.
 

Aarhus Kommune
Kontaktperson
Trine Katrine R Skammelsen
Ansøgningsfrist
Rudersdal Kommune
Ansøgningsfrist:
Guldborgsund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Aabenraa Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Svendborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Gladsaxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Struer Kommune
Ansøgningsfrist: