Byplanarkitekt (barselsvikariat)

Vi søger en ny kollega i Planteamet, der kan hjælpe os med at udarbejde nye lokalplaner og være med til at revidere kommuneplanen. Der er tale om et barselsvikariat på ca. 1 år.

Vil du være med til at skabe grundlaget for Hvidovres fremtidige udvikling? Har du lyst til at være med til at sikre en høj kvalitet i lokalplanerne, og har du lyst til at arbejde tværfagligt og dialogorienteret med byudviklingsprojekter og den overordnede planlægning?

Så har vi jobbet til dig!

Hvidovre skal også i fremtiden være en attraktiv og velfungerende kommune at bo, besøge og drive virksomhed i. Vi skal skabe plads til nye borgere og virksomheder, og vi skal være godt rustet til fremtidens klima- og miljømæssige udfordringer. Hvidovre skal også fortsat være en by, hvor vi har omsorg for hinanden og vores omgivelser.

Vi søger specifikt efter en arkitekt, der kan hjælpe os med lokalplaner for nye boligbebyggelser og eksisterende byområder indenfor boligpolitikkens mål om huse med kvalitet og levende byrum. Du skal også kunne arbejde selvstændigt med opsætning af lokalplaner ved hjælp af Illustrator, InDesign og QGIS.

Hvidovre Kommune
Kontaktperson
Charlotte Frische Münter
Ansøgningsfrist
Rudersdal Kommune
Ansøgningsfrist:
Guldborgsund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Aabenraa Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Svendborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Gladsaxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Struer Kommune
Ansøgningsfrist: