Teknik & Miljø 20'

På årets konference får vi besøg af hele to ministre. Klima-, energi og forsyningsminister Dan Jørgensen og miljøminister Lea Wermelin vil fortælle om regeringens politik på klima- og miljøområdet og samspillet mellem kommunerne og staten set fra deres perspektiv.

De overordnede politiske sigtelinjer vil blive suppleret med eksempler på konkrete, lokale løsninger på CO2-reduktion og klimatilpasning. Det sker i den nye session ”Teknik- og Miljø gallerierne”, hvor kommunerne kan udveksle innovative tanker og få nye idéer til tiltag i egen kommune.

CO2-reduktion og klimatilpasningsinitiativer går på tværs af mange områder, og skal vi lykkes med den grønne omstilling, skal klima tænkes ind i alle kommunernes aktiviteter på teknik- og miljøområdet. Årets konference sætter i seks faglige sessioner derfor fokus på, hvordan klima spiller sammen med faglige områder som energiplanlægning, partnerskaber, smart city og bosætning.

Endelig er der mulighed for, at udvalgsformænd kan deltage i det politiske forsamlingshus, hvor KL´s Miljø- og Forsyningsudvalg inviterer til debat om KL´s politik.

Læs mere om arrangementet her:

Sted
Odense
Dato
Kursusdato