Maltfabrikken - Folkets Fabrik

Maltfabrikken blev oprindeligt grundlagt i 1861 og er siden videreført gennem flere generationer af Lundberg-familien. Helt frem til lukningen i 1998 blev produktionen af malt opretholdt, og herefter forfaldt bygningerne og var en overgang truet af nedrivning. 

Kom med, og hør historien om Maltfabrikkens ti år lange rejse, hvor det lykkedes en gruppe lokale ildsjæle at rejse midler til en gennemgribende restaurering og ombygning. Drømmen var at genrejse Maltfabrikken som Folkets Fabrik – et sted for kunst, kultur og iværksætteri.

Det lykkedes at rejse midler med stor opbakning fra både fonde, erhvervsliv og private bidragydere. Ikke mindst har et stærkt partnerskab med Syddjurs Kommune været med til at bane vejen og gjort Maltfabrikken til midtpunkt i en samtidig udvikling af Ebeltofts historiske bykerne. ​”Vi besluttede helt fra start, at projektet skulle have tårnhøje ambitioner. Det skulle ikke alene være byens eller kommunens projekt, det skulle være et nationalt og internationalt projekt,” siger Kristian Krog.

Læs mere om arrangementet her: 

Sted
Århus
Dato
Kursusdato