Brænder du for byudvikling og god ledelse ? Vi søger Plan- og Bygchef

Allerød Kommune er en grøn kommune nord for København med god økonomi og langtrækkende visioner for udviklingen og fornyelsen af kommunen. Vi lægger vægt på smukke og funktionelle omgivelser til glæde for de ca. 26.000 borgere, der bor i kommunen. Byrådets vision er ”Tæt på hinanden – tæt på naturen”. Som plan- og bygchef vil du få det strategiske ansvar for kommunens fysiske planlægning og udvikling af byggesagsområdet, og du vil skulle understøtte realiseringen af byrådets visioner og beslutninger.
 
Afdelingen har ansvaret for byplanlægning, byggesagsbehandling, BBR, mv. Konkret kan vi opliste planstrategi, kommuneplan, lokalplaner og opgaver i relation til planlov, byggelov, naturbeskyttelseslov, lov om miljøvurdering mv. Afdelingen bedømmer og vurderer fysiske projekters arkitektoniske og æstetiske kvaliteter. Der er en historisk stor boligudbygning undervejs, og et særligt fokus på, hvordan livet i bymidterne kan styrkes. Kommunen har et stort landområde med mange aktiviteter. På bygområdet er der fokus på service til virksomheder og borgere, og der lægges vægt på at få skabt så gode arbejdsgange som muligt. Kompetenceudvikling er en naturlig del af hverdagen og sker altid tæt på kerneopgaven.
 
Plan- og Bygchefen er en del af chefgruppen og refererer til Direktionen. Der er et godt samarbejde i chefgruppen og mellem kommunens 10 afdelinger.

Allerød Kommune
Kontaktperson
Agnete Thomsen
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Københavns Kommune
Ansøgningsfrist:
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Holbæk Kommune
Ansøgningsfrist:
Viborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: