Projektering

Dette kursus afholdes af Arkitektforeningen.

Få grundlæggende viden om de forskellige elementer i generel projektering.

Kurset henvender sig primært til arkitekter og landskabsarkitekter, der arbejder med projektering eller ønsker at få et bedre overblik over et projekteringsforløb – store projekter som små, alene eller i teams. Kurset indeholder meget faktuelt stof, men gennemføres i en blanding af oplæg, diskussioner, case-gennemgange og arbejde i mindre grupper, så læringen relaterer til dagligdagen og deltagernes egne erfaringer.

Med to dages intensiv undervisning og gruppesamarbejde er du godt på vej i din professionalisering og klædt på til at kunne svare på spørgsmål som fx: Hvad er en rådgiveraftale? Hvorfor er et byggeprogram vigtigt? Hvornår bruges kvalitetsstyring?

Projekteringen er den fase i byggeriet, hvor værdiskabelsen i designet skal omsættes i praksis og formidles videre til de mange aktører, som spiller en rolle i byggeprocessen. Kurset indeholder meget faktuelt stof, men gennemføres i en blanding af oplæg, diskussioner, casegennemgange og arbejde i mindre grupper, så læringen relaterer til dagligdagen og deltagernes egne erfaringer.

Læs mere om arrangementet 

Sted
København K
Dato
Kursusdato