Arkitekt til lydens by

Der er vækst og en positiv udvikling i Struer Kommune. Det mærker vi også i Planafdelingen, hvor der er efterspørgsel på lokalplaner og gang i mange byudviklingsprojekter, som understøtter kommunens strategi – Lydens By. Vi har derfor fået mulighed for at ansætte nye kollegaer i vores afdeling.

I Struer Kommune er lyd en del af vores kulturarv – vores DNA. Vi har en stærk historie om at skabe god lyd, men til kulturarven hører også en insisteren på at udvikle sig og skabe kvalitet samt at udnytte og styrke de lokale samarbejdsmuligheder, som gør, at vi har en fødekæde af lokale producenter, som er innovative og modige. Disse kvaliteter ligger i vores DNA, og vi stiller krav om, at vi overfører disse kompetencer i arbejdet med den fysiske udvikling og planlægning af kommunen.

Vi er TÆT PÅ. På baggrund af kommunens geografiske og demografiske størrelse er vi en kommune, som er tæt på mennesker, teknologi og natur. Det er her indenfor vores ressourcer og potentialer for udviklingen findes. Vi udnytter, at der ikke er langt fra idé til handling, og du vil derfor være tæt på beslutningsprocesser.

Struer Kommune
Kontaktperson
John Patuel Hansen
Ansøgningsfrist
Rudersdal Kommune
Ansøgningsfrist:
Guldborgsund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Aabenraa Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Svendborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Gladsaxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Struer Kommune
Ansøgningsfrist: