Landskabsarkitekt, landskabsforvalter, have- & parkingeniør, skov- & landskabsingeniør eller lignende

Vej & Park, der organisatorisk er en ud af tre enheder i Drift & Anlæg i Teknik & Miljø, søger en ny medarbejder. Det er en sjældent udbudt stilling i Parkteamet, hvor du får mulighed for at arbejde med dine ambitioner på det grønne område. Esbjerg Kommune har med sin fantastiske beliggenhed og størrelse, de bedste rammer for grønne og rekreative muligheder i parker, skove, på strande og i øvrige naturområder.

Parkteamet arbejder med udvikling og vedligehold af de grønne områder, og vi har rigtig travlt. Store anlægsprojekter i millionklassen står til opstart, og samtidig står vi overfor et generationsskifte over de nærmeste år. Vi har derfor brug for dig, dine grønne kompetencer og din erfaring med både de store og de lidt mindre grønne projekter.

Vi tilbyder en fast stilling med 37 timer pr. uge. Der er flekstid, hvor du selv er med til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde. Vi lægger stor vægt på en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, og du har mulighed for at arbejde hjemme fra en dag eller to om ugen, hvis det giver værdi for både dig og os.

Parkteamet er en del af Vej & Park, der varetager Esbjerg Kommunes mange spændende opgaver med planlægning, projektering og projektledelse indenfor fagområdet veje og grønne områder. Parkteamets medarbejdere refererer direkte til Vej & Parkchefen.

Esbjerg Kommune
Kontaktperson
Morten Andersson
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg universitet
Ansøgningsfrist: