Sekretariatsleder til Geopark det sydfynske øhav

Vil du stå i spidsen for at udvikle og forankre en UNESCO Global Geopark i Det Sydfynske Øhav?

Sekretariatet for Geopark Det Sydfynske Øhav søger en leder, der skal drive et af Danmarks mest ambitiøse projekter inden for natur, kulturarv og aktivt udeliv. En synlig frontfigur, der brænder for at skabe bæredygtig udvikling og oplevelser. En stærk og synlig repræsentant for geoparken.

Sekretariatet er et tværkommunalt interessentskab, ejet af de fire kommuner Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø. Som leder refererer du til en bred og velfunderet bestyrelse, der består af 8 politiske repræsentanter, heraf de fire borgmestre i ejerkommunerne, samt en række interesseorganisationer. Dine sparringspartnere er en følgegruppe bestående af embedsmænd fra ejerkommunerne og fagfolk fra tætte samarbejdspartnere, der sikrer sammenhæng og synergi.

Vi tilbyder en stilling, hvor du fra første dag vil indgå i mange spændende samarbejder. Du vil være en væsentlig og naturlig sparrings- og samarbejdspartner for virksomheder, kommuner og andre interessenter.

Du får muligheder for at påvirke nuværende og kommende projekter. Jobbet rummer en høj grad af frihed indenfor de rammer, bestyrelsen sætter.

Svendborg Kommune
Kontaktperson
Søren Lisby
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg universitet
Ansøgningsfrist: