Plan og By søger erfaren byplanlægger

Horsens by står midt i en forvandling fra at være en mellemstor provinsby til at blive en stor østjysk by. Forvandlingen tager udgangspunkt i den markante befolkningstilvækst, der sker i disse år – og som forventes at fortsætte. Har du lyst til at være med til at sikre en god og bæredygtig byudvikling i en af landets hurtigst voksende kommuner?

Vil du være med til, at sikre, at Horsens i 2040 er totalt forandret; midtbyen er fornyet gennem vedholdende og kreativ planlægning. De mange nye borgere i Horsens by nyder, at byen er sikret mod oversvøm­melse fra både fjord og å omdannelse af Åkvarteret. Det nye Campusområde danner rammen for et nyt stærkt studiemiljø i Østjylland. Midtbyen er fortættet, summer af liv, og er bundet sammen med den nye bydel på Nord- og Inderhavn. Der er samtidig etableret store dele af en ny bæredygtig bydel nord for Nørrestrand i Horsens.

Med andre ord, så er der gang i rigtig mange spændende projekter i Horsens Kommune. Derfor har vi travlt i Plan og By og søger en erfaren byplanlægger til nyoprettet stilling, som kan bidrage til det spændende arbejde.

I Plan og By arbejder vi tæt sammen med politikere, bygherrer, rådgivere, borgere og andre interessenter om at skabe de bedste rammer for byens udvikling. Vi tænker i helheder og ønsker at skabe de bedste sammenhænge i byen.

Horsens Kommune
Kontaktperson
Anne Schmidt Andersen
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg universitet
Ansøgningsfrist: