Planlægger

Rudersdal kommune søger 2 planlæggere til vores Byplanafdeling. Vi søger nye kollegaer, der har lyst til og vil engagere sig i Rudersdals opgaver inden for fysisk planlægning.Opgaverne strækker sig fra betjening af vores politiske udvalg, udarbejdelse af planer og strategier til sagsbehandling og fastlæggelse af procedurer og arbejdsgange for teamet.

Rudersdal Kommune lægger vægt på at være en attraktiv bokommune, som ligger tæt på København, men er meget grønnere. Det er en kommune med stort fokus på borgerinddragelse og på at være ambitiøse i vores tilgang til at udvikle og fastholde kommunens værdier.

I vil få mulighed for at løse og deltage i alle typer plansager. Opgaverne fordeler sig på forskellige niveauer fra de strategiske som kommuneplan, planstrategi, bycentre over politikker, lokalplaner, planer for bymiljøer og bebyggelser til sager om enkelte ejendomme.

Vi tilbyder et ambitiøst, engagerende og intenst arbejdsmiljø, med afvekslende opgaver, hvor der er plads til kreativitet. Byplan er organiseret i teams, og I vil indgå i Team Plan og Projekt, som er et velfungerende fagligt fællesskab med 8 planlæggere, 1 jurist og 2 GIS-medarbejdere.

Rudersdal Kommune
Kontaktperson
Birgitte Kortegaard
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg universitet
Ansøgningsfrist: