Programleder til grøn omstilling af byggeri og byudvikling

Er du en erfaren program- og projektleder med erfaring og indsigt i bæredygtighed og byggeri og har du lyst til at gøre en forskel i den grønne omstilling, er du måske den vi søger.

Teknik og Miljø, Aarhus Kommune søger en erfaren konsulent, der kan stå i spidsen for implementering af delprogrammet byggeri og byudvikling, der er en del af Aarhus Kommunes klimaindsats.

I 2008 valgte Byrådet at tage aktiv del i indsatsen for at løse den globale klimakrise og fastsatte et ambitiøst mål om CO2-neutralitet 2030.

For at lykkes med klimaindsatsen har Aarhus Byråd netop nu iværksat et markant gearskifte i den grønne omstilling af Aarhus - blandt andet ved at investere i en ambitiøs klimastrategi samt en klimahandlingsplan for 2021-2024. Klimahandlingsplanen beskriver seks indsatsområder, der arbejdes med i den kommende fireårs periode. Den skal være med til at sikre, at de vigtigste forandringer i denne periode gennemføres og de ønskede effekter realiseres.

Blandt de seks indsatsområder er byggeri og byudvikling. Indsatserne skal her bidrage til, at byudviklingen og byggeriet understøtter et samfund på vedvarende energi samt bidrage til at udledning af drivhusgasser fra materialer og aktiviteter til byggeri og byudvikling reduceres markant.

Aarhus Kommune
Kontaktperson
Lars Høeberg
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist:
Brønderslev Kommune
Ansøgningsfrist: