Leder til Team Plan & Trafik

Har du viden og faglige styrker inden for plan og trafik, kunne du tænke dig at blive leder, og er du en nysgerrig og tillidsvækkende person? Så kunne det være dig, som vi søger til at lede vores nye Team Plan & Trafik i Guldborgsund Kommune.

Team Plan & Trafik arbejder med fysisk planlægning gennem lokalplaner og kommuneplan, mobilitet tænkt på tværs af offentlig transport, biler og cykler og byplanlægning samt parkering og sagsbehandling efter planloven, vejloven mv.

Har du lederambitioner og lyst til at indgå i en ny ledergruppe, hvor vi arbejder med at se muligheder for borgerne og virksomhederne samtidig med, at vi har mange nye udviklings- og anlægsprojekter på vej. Vil du være med til at præge udviklingen af en ny myndighedsafdeling med 2 helt nye teams, hvor vi sammen skal udvikle, hvordan vi i fællesskab løser opgaver på tværs af faglighed, teams og lovgivning? Så skal du søge stillingen som leder til Team Plan & Trafik i Center for Teknik & Miljø.

Som leder for Team Plan & Trafik leder du 14 medarbejdere med opgaver inden for lokalplaner, byfornyelse, parkering, landzoneadministration, trafiksikkerhed og mobilitetsplanlægning. Af dem er der 5 medarbejdere på trafik og parkering og 9 medarbejdere på planområdet. Du får ansvaret for fag- og personaleledelse af teamet. Dine opgaver bliver bl.a. prioritering og koordinering af opgaver, sparring og kvalitetssikring samt at sikre den fortsatte udvikling af teamets opgaver. Ud over udviklingsopgaverne fylder myndighedsopgaverne en del.

Guldborgsund Kommune
Kontaktperson
Casper Henriksen
Ansøgningsfrist
Odsherred Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Halsnæs Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: