Lokalplanlægger

En af vores planlæggere har fået nyt job. Derfor søger vi hurtigst muligt en ny planlægger primært til lokalplanlægning samt løbende opgaver, der er relateret til fysisk planlægning. Du vil blive en del af plangruppen, hvor vi fremover er 7 medarbejdere. Afhængig af dine kompetencer og erfaringer vil der blive mulighed for at deltage i andre planopgaver, ligesom du naturligvis indgår i den daglige sparring i gruppen.  

Vi leder efter en lokalplanlægger, der kan give sig i kast med lokalplaner af forskellig art. Alle lokalplaner ledsages af et borgermøde, så du får mulighed for at præsentere projekterne for borgerne.

Vi gør brug af relevante IT-værktøjer i sagsbehandlingen, så vi forventer, at du har erfaring med relevante programmer som for eksempel Adobe pakken og gerne GIS programmer som ArcMap eller QGIS.

Du har en uddannelse inden for fysisk planlægning – gerne en arkitekt, landinspektør, landskabsarkitekt, naturforvalter eller geograf. Du har erfaring fra en kommune, rådgivningsfirma eller har på anden måde kendskab til planloven og andre relevante lovområder. Vi er en fleksibel plangruppe, så hvis du har nogle særlige kompetencer, kan de nok også komme i spil. 

Som person er du engageret og har lyst til at tackle opgaverne. Du skal tage ansvar for selv at planlægge dit arbejde, men du skal også have evne og lyst til et tæt samarbejde inden for plangruppen og på tværs i organisationen. 

Det er vigtigt for os, at du er god til mennesker. Vi gør meget ud af den gode dialog og kommunikation med borgerne, virksomhederne, politikere og med vores kolleger - både i tale og på skrift.

Faxe Kommune
Kontaktperson
Sonja Bjergskov Larsen
Ansøgningsfrist
Odsherred Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Halsnæs Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: