Kørmit – en digital platform, som hjælper pendlere fra station til skrivebord

Kørmit – en digital platform, som hjælper pendlere fra station til skrivebord

Gratis frokostwebinar 1. februar 12:00
Dansk Byplanlaboratorium og Kollektiv Trafik Forum inviterer
Oplægsholder Product Manager Julie Seung Hee Rømer, DSB Digital Labs


Dansk Byplanlaboratorium og Kollektiv Trafik Forum stiller skarpt på mulighederne med mikromobilitet, kollektiv trafik og byplanlægning. Her er det andet arrangement i rækken.

Hvordan tester DSB en løsning på ’the last mile problemet’? Er der mere end 800 meter fra stationen til arbejdspladsen, så vælger de fleste bilen frem for toget, viser undersøgelser. Det vil DSB gøre noget ved. 
I 2021 har vi testet på seks forskellige stationer: Kildedal St., Måløv St., Malmparken St., Odense St., Aarhus H og Rungsted Kyst St. Her har vi været i tæt samarbejde med kommunerne for at stille pladsen til rådighed for både elløbehjul og elcykler. Deltagende virksomheder i testen her er: Demant, GN Store Nord, Tryg Forsikring, KMD, Siemens, WTC Ballerup, Ikea, og Rungstedgaard. Hørsholm Kommune tester med.
Kørmit er et led i DSB's ambition om at øge mobiliteten. DSB’s tog er en del af løsningen til at lette trængslen på vejene og aftrykket på klimabelastningen.


Læs mere 


Julie Seung Hee Rømer, Product Manager i DSB Digital Labs, vil fortælle mere om testen, indsigterne derfra og hvorfor timingen er rigtig til at skabe flere partnerskaber på tværs.
 

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men forudsætter tilmelding: HER 

Sted
Online Webinar
Kursusdato