Engageret cykelplanlægger

Vi søger en engageret cykelplanlægger, der har lysten, viljen og evnerne til at udvikle cykelområdet og indgå i samarbejdet med resten af mobilitetsplanlægningen i Aarhus Kommune.  
Du bliver en del af arbejdet med Aarhus Kommunes cykelhandlingsplaner og bl.a. ansvarlig for den faglige koordinering af vores cykelindsatser. Dette vil ske i tæt samarbejde med øvrige kollegaer i Mobilitet samt resten af Teknik og Miljø, hvor arbejdet med at sikre bedre forhold for cyklister fylder meget i den offentlige og særligt den politiske bevågenhed.

Aarhus Kommune
Kontaktperson
Morten Skou Nicolaisen, Afdelingsleder, Mobilitet 2, +4541873046
Ansøgningsfrist
Rødovre Kommune
Vi er på jagt efter erfaren, innovativ og ambitiøs programleder, der i tæt samarbejde med Stadsarkitekten kan sikre bykvalitet, fremdrift og koordinering i vore
Ansøgningsfrist:
Herning Kommune
Herning Kommune har utroligt meget at byde på. Det har flere og flere fået øjnene op for, og derfor oplever vi stor interesse i by- og erhvervsudvikling.
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Vil du stå i spidsen for den strategiske by- og landdistriktsudvikling i en stærk og udviklingsorienteret kommune, hvor udsynet og skabertrangen er stor?
Ansøgningsfrist:
Silkeborg Kommune
Planchef (sektionsleder) til Teknik og Miljø i en ambitiøs vækstkommune.
Ansøgningsfrist: