Offentlige bygninger som frontløbere i den grønne omstilling

Gate 21

Offentlige bygninger er et område, hvor der skal sættes ind, hvis vi skal nå klimamålene.Vi kan ændre millioner af mursten, ventilationskanaler og ledninger til en scene for grøn omstilling. Nu inviterer vi dig som arbejder med offentlige bygninger, til en konference som skal gøre os klogere på, hvordan det kan lade sig gøre.

Offentlige bygninger danner rammerne for de fleste menneskers liv med en række service- og velfærdsydelser. Det er her vores børn går i skole, hvor du går på arbejde, spiller badminton eller får hjælp til jobsøgning. Men med de offentlige bygninger følger der et stort energiforbrug, materialeforbrug og dermed også CO2-udledninger (foreslår at slette vedligehold og drift da ift. CØ også er selve byggeriet.

Konferencen markerer afslutningen for de store fælleskommunale indsatser Databaseret energistyring i offentlige og almene bygninger og Circular Builders, hvor omkring 20 svenske og danske kommuner er i gang med at aktivt omstille deres bygninger. Dagen arrangeres i samarbejde Energiforum Denmark og WE BUILD DENMARK.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

Sted
Albertslund
Dato
Kursusdato