Byplanlægger til lokalplaner i Hillerød Kommune

Har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt miljø i en Kommune i rivende udvikling?
Hillerød kommune søger en byplanlægger med kompetencer inden for lokalplanlægning og miljøvurdering. Kommunen er præget af stærk vækst med nye boligområder og erhvervsvirksomheder. Den nye bydel Favrholm skal udvikles over det kommende årti med både erhvervs-, center- og boligområder omkring Nyt Hospital Nordsjælland og en ny Favrholm Station.

Byrådets vision er, at Hillerød Kommune skal være en attraktiv kommune midt i det grønne, med boliger og erhverv, som skiller sig positivt ud i forhold til bæredygtighed og arkitektur. Byrådet ønsker at udvikle bylivet i ”mødestaden” gennem et aktivt handelsliv, flere boliger og kulturelle tiltag i bymidten. I byplanlægningen skal du medvirke til at realisere visionen.


Byudvikling gennem lokalplanlægning
Dine opgaver bliver at skabe kvalitet og bæredygtighed i byudviklingen gennem lokalplanlægning, kommuneplanlægning og miljøvurderinger af planer og projekter. Du skal kunne tilrettelægge inkluderende processer og deltage i aktive samarbejder med bygherrer og andre interessenter.

Om dig
Du er byplanlægger og har en faglig baggrund som arkitekt eller lignende. Det er ønsket at du har teoretisk og praktisk erfaring med fysisk planlægning og miljøvurdering af planer og projekter. Gode kompetencer inden for planjura er nødvendige, og kendskab til GIS og digitale lokalplaner er en fordel.
Vi lægger vægt på, at du som planlægger kan medvirke til at inspirere bygherrer, politikere og kolleger med kreative idéer til design og udformning af lokalplaner. Desuden skal du have flair for de samskabende processer med borgere og interessenter.

Læs den fulde beskrivelse her

Hillerød kommune
Kontaktperson
sektionsleder Hans Brigsted, telefon 72 32 21 30
Ansøgningsfrist
Dansk Byplanlaboratorium
Ansøgningsfrist:
Hillerød kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg kommune
Lokalplanlægger
Ansøgningsfrist:
Slagelse kommune
Ansøgningsfrist:
Grandville
Grandville søger en erfaren og skitserende byudvikler i Aarhus
Ansøgningsfrist:
Ringsted Kommune
Ansøgningsfrist: