Intelligent parkering i den grønne by

I fremtidens byer kommer vi til at se en helt anden grad af intelligente løsninger. Det gælder både inden for parkeringsløsninger, ellade-koncepter, energieffektivisering i ejendomme og meget mere.

Moderne udnyttelse af arealer til for eksempel parkering kan øge mobilitet, grøn omstilling – og ikke mindst offentlige og private ejendomsbesidderes værdi af deres arealer.

I de kommende år vil der komme stigende krav om og fokus på den grønne omstilling. Det vil stille krav til især den måde, vi inkluderer biler i fremtidens smarte byliv. Helt aktuelt er udbygning af ladeinfrastruktur til elbiler en stor udfordring, der skal løses. Så hvordan kan man designe byer, bygninger og parkeringsfaciliteter, så de passer til fremtidens udfordringer?

På denne konference giver en række førende eksperter deres bud på nutidens og fremtidens løsninger, når der skal tænkes konkret og innovativt ud af bygningsparkeringsbåsen. Vi ser nærmere på, hvad der kan lade sig gøre, men også på hvad der er nødvendigt, og hvor der reelt opnås fordele ved at gøre byen eller området mere ”smart” og ikke mindst, hvordan det kan skabe værdi for såvel byens beboere som bygningsejere. 

Læs mere og tilmeld dig her

Sted
København
Dato
Kursusdato