Programleder til strategisk byudvikling

Rødovre Kommune

Du vil blive en del af Byudvikling, hvor du vil få 22 kolleger med viden om byplanlægning, byggesag, erhvervsudvikling, kommunale data og byggesager. I hele Teknisk Forvaltning arbejder vi på tværs af fagområder og vægter et helhedsorienteret blik på alle opgaver. Vi lægger alle vægt på en god arbejdsdag med fleksible rammer, godt humør, samarbejdsvilje og interesse for udviklingen af Rødovre. 

Rødovre Kommune
Vi er på jagt efter erfaren, innovativ og ambitiøs programleder, der i tæt samarbejde med Stadsarkitekten kan sikre bykvalitet, fremdrift og koordinering i vores byudviklingsområde Gartnerbyen byudviklingsprojekter.
Kontaktperson
Solveig Bergmann Nielsen
Ansøgningsfrist
Rødovre Kommune
Vi er på jagt efter erfaren, innovativ og ambitiøs programleder, der i tæt samarbejde med Stadsarkitekten kan sikre bykvalitet, fremdrift og koordinering i vore
Ansøgningsfrist:
Herning Kommune
Herning Kommune har utroligt meget at byde på. Det har flere og flere fået øjnene op for, og derfor oplever vi stor interesse i by- og erhvervsudvikling.
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Vil du stå i spidsen for den strategiske by- og landdistriktsudvikling i en stærk og udviklingsorienteret kommune, hvor udsynet og skabertrangen er stor?
Ansøgningsfrist:
Silkeborg Kommune
Planchef (sektionsleder) til Teknik og Miljø i en ambitiøs vækstkommune.
Ansøgningsfrist: