Building green: Sustainable infrastructure

I fremtiden vil flere og flere bo i byerne, og det stiller store krav til, hvordan vi udvikler vores urbane rum og sammenhængene mellem alle de funktioner, som byerne skal rumme. På byplanlægningskonferencen, Sustainable Infrastructure, sætter vi fokus på sammenhængen imellem bæredygtig byudvikling og emner som mobilitet, infrastruktur og de praktiske udfordringer vi står overfor.

Et intensivt program med ekspertoplæg, casestudies, praktiske eksempler og spændende diskussioner med ligesindede branchekollegaer, som vil give dig værktøjer og viden til at løfte kvaliteten i dit eget arbejde, hvad enten du arbejder som byplanlægger i en kommune eller som rådgiver i det private.

På konferencen får du inspiration fra konkrete eksempler, der kan hjælpe dit næste byudviklingsprojekt med at blive smartere og understøtte den grønne omstilling, og du kan lade dig inspirere af nogle af de førende hjemlige tegnestuer, som har stor erfaring med byudvikling, mobilitet og bæredygtighed. Derudover vil du blive klogere på strategiske arbejde med bæredygtighed og infrastruktur, som foregår både på nationalt plan og ude i kommunerne.

Arrangør: Building green

Se det fulde program og tilmeld dig her

Sted
København
Kursusdato
-