Hvordan bygger vi livskvalitet på landet?

Udstillingsåbning hos Arkitektforeningen

Kan vi bygge os til livskvalitet på landet? Og hvilken rolle spiller arkitekterne for en bæredygtig transformation af landdistrikterne? Kom med, når vi ser nærmere på den nyeste forskning og strategier og erfaringer fra to konkrete projekter. Udstillingsåbning og debatarrangement med professorerne Anne Tietjen og Gertrud Jørgensen fra Københavns Universitet, og byrådsmedlem Jan Thorbøll Andersen fra Mariagerfjord Kommune. 

Beboere i Danmarks landdistrikter tager i stigende grad udviklingen af deres sted i egen hånd. Hundredvis af lokale projekter har skabt nyt liv i tomme bygninger, etableret grønne mødesteder og fornyet det sociale liv i fællesskaber som rækker udover det lokale sted.

Disse projekter giver svar på, hvordan arkitektur bidrager til livskvalitet på landet og rejser samtidig nye spørgsmål til en bæredygtig transformation af landdistrikterne: Hvordan kan og bør vi bygge livskvalitet på landet? Hvem er ”vi”? Hvornår giver det overhovedet mening at bygge? Og hvad er arkitekternes rolle i en bæredygtig transformation af det eksisterende byggede miljø?

Udstillingen vises i perioden 28. november til og med den 21. december i Arkitektforeningens åbningstid mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15. Den 14. december er udstillingen ikke tilgængelig.

Se det fulde arrangement og tilmeld dig her

Sted
København
Kursusdato