BYPLANLÆGGER TIL HØRSHOLM KOMMUNE

Vi søger en ny kollega! - Vil du være med til at skabe grundlaget for Hørsholm Kommunes fremtidige udvikling? Har du lyst til at arbejde tværfagligt og dialogorienteret med byudviklingsprojekter? Og har du lyst til at sikre en høj kvalitet i lokalplaner? Så læs mere her.

Din hverdag som byplanlægger i Hørsholm Kommune

Vi arbejder for at skabe kvalitet og helhed i den fremtidige udvikling af Hørsholm Kommune. Det gør vi ved at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret. Som byplanlægger spiller du en vigtig rolle ift. at samle og koordinere alt det, der skal til for at skabe en god by. Vi vil gerne samarbejde med dig, der er god til at styre en proces fra ide til realiserbart projekt, og dig, der er initiativrig og formår at få inddraget alle de relevante parter og løst de udfordringer, der opstår undervejs.

Hørsholm Kommune er en næsten fuldt udbygget by, så derfor sker byudvikling som gradvise forbedringer af den eksisterende by gennem fortætning og omdannelse med fokus på natur, klima, bevægelse, byrum, arkitektur og kulturarv. Vi har mange ønsker til udvikling, der venter på at blive lokalplanlagt, ligesom vi har gamle plangrundlag, der tænger til fornyelse. Aktuelt er vi bl.a. i gang med en lokalplan for den nordlige del af Bymidten og lokalplan for en daginstitution ved Rungsted Kyst Station.

Som byplanlægger i Hørsholm Kommune bliver du en del af et ambitiøst fællesskab i en lille kommune med korte kommunikationsveje. Stillingen er på 37 timer/uge, og arbejdstiden er fleksibel med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Hørsholm kommune
Kontaktperson
Teamleder Rikke Krogsgaard Jakobsen på tlf.: 4849 2470
Ansøgningsfrist
Københavns Universitet
Professor of History and Theory of Landscape Architecture and Urbanism Department of Geosciences and Natural Resource Management Faculty of Science
Ansøgningsfrist:
Sønderborg Kommune
Brænder du for planlægning af lokalområder? Så mangler Sønderborg Kommune dig.
Ansøgningsfrist: