Hvor skal vi bo og arbejde, når befolkningen skrumper?

En opsigtsvækkende befolkningsfremskrivning viser, at der med den nuværende og faldende fødselsrate i Danmark om få generationer vil være færre end 2 millioner danskere. Hvad betyder det for de allerede udfordrede små bysamfund og for de store byer, hvor der stadig bygges på livet løs?

Til denne MorgenDAC ser vi på den demografiske udvikling i Danmark for at forstå, hvad det kommer til at betyde for, hvordan vi bor og arbejder. Hvad kommer der til at ske med de små bysamfund, der allerede nu er udfordret af affolkning, og vil vi i fremtiden mangle beboere til de mange nye boliger, der bygges i de større byer? Vil den faldende befolkning betyde mere centralisering og et lavere velfærdsniveau?

Om MorgenDAC
MorgenDAC er for dig, der vil have et nuanceret indblik i byens udvikling og arkitektur. Her samler vi beslutningstagere, branche og borgere til samtaler om de emner, der fylder på dagsordenen og former fremtiden. Bliv opdateret til en klog morgenkaffe hver tirsdag inden arbejde. Det er gratis at være med.

Læs mere og tilmeld dig her

Sted
København
Dato
Kursusdato