Drømmer du om et studiejob indenfor bæredygtig planlægning?

Byplanlab

Vi søger to studerende til sekretariatet i Dansk Byplanlaboratorium, København

Dansk Byplanlaboratorium og Plan 22+ arbejder med en lang række af virkemidler, der skal udvikle planlægningen i by og land med fokus på klima og bæredygtighed. Vi afholder kurser og konferencer, understøtter vidensdeling, laver udredningsprojekter, udgiver bladet Byplan Nyt og støtter ny forskning og projekter på området. I sekretariatet er vi 12 kolleger og du kommer til at være en del af en tværfaglig arbejdsplads, med et levende studiemiljø sammen med 2 andre studerende. 

Arbejdsopgaver
Vi er en lille arbejdsplads, og derfor hjælper vi hinanden, hvor der er travlt og behov i sekretariatet. Opgaverne vil både være praktiske administrative opgaver, projektadministration, skriveopgaver, layout/grafisk design af rapporter, opslag til sociale medier, udarbejdelse af surveys, hjemmesideredigering, piccolinejobs og afvikling af møder, kurser og konferencer m.m. 

Kvalifikationer
Måske læser du til arkitekt, landskabsarkitekt, planlægger, økonom, ingeniør eller kommunikation, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du interesserer dig for byplanlægning og bæredygtighed. Det er en fordel, hvis du har flair for IT og har styr på excel, word, photoshop og Indesign, og at du har lyst til at lære nyt. Vi ser gerne, at du har mindst et par år tilbage på dit studie.

Vi tilbyder 
En studierelevant, spændende og lærerig arbejdsplads: Her du får mulighed for at indgå i faglige drøftelser og udvide dit netværk! Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge og mødetiderne er fleksible og aftales efter behov.

Start: Snarest muligt, vi holder samtaler løbende. 

Løn: Studentersats

Arbejdssted: Rådhusstræde 6, 1466 København K

Ansøgning: ½ sides ansøgning og et CV i én samlet PDF-fil til job@byplanlab.dk

Yderligere oplysninger 
Hannah Lund, Studentermedhjælper – send en mail på hl@byplanlab.dk, så ringer hun dig op. 
Britt Vorgod Pedersen, Sekretariatschef Plan22+, tlf.: 30 21 49 74 
Tina Saaby, Direktør Dansk Byplanlaboratorium, tlf.: 30 24 13 93

Læs mere om 
Dansk Byplanlaboratorium på www.byplanlab.dk
Plan22+ på www.plan22.dk/indsatsen

Dansk Byplanlaboratorium
Kunne du tænke dig at arbejde med bæredygtig byplanlægning? Og vil du være klogere på, hvordan planlægningen kan bidrage til den grønne omstilling og fx bruges til at reducere CO2, styrke klimatilpasning, fremme bæredygtigt byggeri og biodiversitet i byen og på landet?
Kontaktperson
Hannah Lund
Ansøgningsfrist
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Helsingør Kommune/Bylab
ByLab er Helsingør Kommunes spydspids for byplanlægning, geodata og almene boliger.
Ansøgningsfrist:
Lejre Kommune
Hvis du vil være med til at finde løsninger på tidens kriser og det gode bæredygtige liv på landet i en landkommune tæt på storbyen, så læs videre.
Ansøgningsfrist:
Sønderborg Kommune
Kan du lide at omsætte politiske ambitioner til konkrete planer, projekter og løsninger indenfor byudvikling?
Ansøgningsfrist: