Er du til levende byplanlægning i Helsingør?

Helsingør Kommune/Bylab

Vi har brug for dig der vil drible med bolden i et team, som vil dig - og hvor vi hjælper hinanden til at blive gode sammen. Vi lægger vægt på at læring både sker i praksis, men også gennem kurser og anden kompetenceudvikling.

Vi har mange kvaliteter at tage udgangspunkt i, når vi byudvikler. Vi har en rig og unik kulturarv; store sammenhængende naturområder; kystbyer og landsbyer; skove, søer og det åbne land. Når du står af på stationen i Helsingør, ser du som det første Kronborg, der er Unesco verdensarv. Du er samtidig midt i en af Nordens bedst bevarede og levende bykerner, fyldt med butikker og mennesker som bor og arbejder hér i en by, der summer af liv.

Helsingør Kommune/Bylab
ByLab er Helsingør Kommunes spydspids for byplanlægning, geodata og almene boliger. Vi har ansvaret for kommunens strategiske og fysiske byplanlægning, og har brug for flere hænder i vores team. Vi søger derfor flere nye kolleger til vores byudviklingsteam.
Kontaktperson
Poul Hvidberg-Hansen
Ansøgningsfrist
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Helsingør Kommune/Bylab
ByLab er Helsingør Kommunes spydspids for byplanlægning, geodata og almene boliger.
Ansøgningsfrist:
Lejre Kommune
Hvis du vil være med til at finde løsninger på tidens kriser og det gode bæredygtige liv på landet i en landkommune tæt på storbyen, så læs videre.
Ansøgningsfrist:
Sønderborg Kommune
Kan du lide at omsætte politiske ambitioner til konkrete planer, projekter og løsninger indenfor byudvikling?
Ansøgningsfrist: