Bliv vært for Byplanmødet!

Foto: Morten Olivarius

Bliv vært for Byplanmødet!

Byplanmødet er dansk byplanlægnings største, årlige konference, hvor +700 planlæggere, politikere og rådgivere samles for at netværke og blive klogere på aktuelle temaer. Det første Byplanmøde blev holdt i 1921 og i 2024 holdes konferencen for 73. gang.

Byplanmødet afholdes af Dansk Byplanlaboratorium i samarbejde med skiftende værtskommuner og vi tilstræber, at konferencen kommer rundt i hele landet og til alle landsdele og regioner. Værtskommunen får et udstillingsvindue til hele planlægningsbranchen og oplever en kæmpestor interesse for lokale projekter, samarbejder og løsninger. Det er vores erfaring, at debatten og dialogen styrker samarbejdet i værtskommunens organisation og dialogen mellem fagfolk og politikere.

En central opgave for værtskommunen er at arrangere og tilrettelægge Byplanmødets faglige udflugter. Konferencens størrelse betyder, at der skal være konferencefaciliteter, der både kan rumme fælleskonferencen med + 700 deltagere og de faglige sessioner. Og så skal lokaliteten have hotelkapacitet.

Er du og din kommune interesseret i et værtskab i 2025 eller et af de efterfølgende år, eller er du bare nysgerrig, så kontakt os gerne uforpligtende for yderligere oplysninger om muligheder og det praktiske.

Kontakt: Projektleder, Pil Kleinschmidt, pbk@byplanlab.dk