To byplanlæggere til lokal- og kommuneplanlægning

Vil du arbejde i en kommune, hvor der er fokus på udvikling og vækst? Har du viden om og/eller erfaring med fysisk planlægning, og vil du være med til at skabe bæredygtige og helhedsorienterede planer? Trives du med vide rammer for selv at planlægge din arbejdstid og dine opgaver? Så kom til Assens og bliv en del af et planteam med højt tempo, højt til loftet, plads til udvikling og mange spændende opgaver.

To af vores erfarne kolleger har søgt nye udfordringer, så nu er der mulighed for, at du kan komme til Assens og blive en del af et planteam med mange spændende og varierede opgaver.

I Assens Kommune arbejder vi målrettet for at styrke kommunes potentialer. Det gør vi for at skabe vækst og udvikling, der kan styrke erhvervsliv og bosætning.

Lige nu er der stor interesse for at investere og bygge i hele kommunen. Og samtidig har Byrådet sat overliggeren højt med store ambitiøse projekter og planer inden for boligudbygning, turismeinfrastruktur og erhvervsudvikling. Den fysiske planlægning spiller en vigtig rolle, når vi skal bane vejen for den positive udvikling i kommunen.

Så du har i stillingen gode muligheder for at være med til at gøre en reel forskel.   

Assens Kommune
Kontaktperson
Erik Bossen
Ansøgningsfrist
Odsherred Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Halsnæs Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: