Projektleder

European Energy

Som projektleder bliver du ansvarlig for planlægning af en række sol- og vindprojekter fra underskrift af jordaftale til byggeri. Det er dig som sørger for at facilitere fremdrift gennem hele processen, og dig som kvalitetssikrer alle nødvendige undersøgelser og tilladelser til brug herfor i samarbejdet med kommuner og miljørådgivere.

Du brænder for at være med til at planlægge nye vedvarende energiprojekter i det åbne land, og brænder for projektledelse som grundsten til at sikre at dine projekter kommer sikkert gennem processen fra bar mark til byggeri.

Du vil være ansvarlig for at skrive projektansøgninger samt præsentere projekterne for kommuner og rådgivere. Du spiller derfor en vigtig rolle i at få budskabet igennem samt kunne skabe en god relation og tryghed omkring din autoritet overfor samarbejdspartnere, kommuner, myndigheder og rådgivere.

European Energy
Vil du være med til at udvikle nye sol- og vindparker i Danmark? Og har du flere års erfaring med projektledelse , og er vandt til at holde et struktureret overblik over mange forskellige tilladelser og kontrakter?
Kontaktperson
Maja Rasmussen
Ansøgningsfrist
Haderslev Kommune
Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklin
Ansøgningsfrist:
Dansk Byplanlaboratorium
Kunne du tænke dig at arbejde med bæredygtig byplanlægning?
Ansøgningsfrist:
Næstved Kommune
Vi søger to lokalplanlæggere til erhvervs- og boligplanlægning, samt én lokalplanlægger til planlægning af anlæg til vedvarende energi (VE) til Sjællands arealm
Ansøgningsfrist:
Høje-Taastrup kommune
Ansøgningsfrist:
European Energy
Vil du være med til at udvikle nye sol- og vindparker i Danmark?
Ansøgningsfrist: