Teamleder til Planer og Kort

Brænder du for at være med til at forme fremtiden for Lolland? Er du en leder, der trives med at skabe et miljø præget af anerkendelse og dialog?  Og ønsker du et spændende job med fleksible muligheder for bl.a. hjemmearbejdsplads? Så kan du være den, vi leder efter til at stå i spidsen for vores dedikerede planteam. Vi søger en engageret teamleder, der brænder for at lede og inspirere vores dygtige fagfolk!

Lolland Kommune oplever i disse år en god udvikling. Med opbygningen af Femern Bælt-forbindelsen og byrådets målrettede arbejde for at udvikle kommunen med strategiske fyrtårne for blandt andet grøn omstilling, erhvervsudvikling, turismeudvikling og meget mere, står vi over for spændende udfordringer og muligheder, der kræver både planlægning og samarbejde på tværs.

Turismeområdet på Lolland er i vækst, sommerhusområderne oplever stor interesse, og den grønne dagsorden fylder mere end nogensinde. Samtidig udgør Femern Bælt-forbindelsen et væsentligt element i tiltrækningen af nye virksomheder og øget vækst. Dette påvirker i høj grad udformningen af vores lokalplaner, og du vil sammen med os være en del af denne spændende udvikling.

Hos os får du mulighed for at udvikle dig som leder i en kommune med en flad struktur. Du vil fra start opleve at få et stort ansvar med tæt sparring og opbakning fra resten af ledergruppen, og ikke mindst gode rammer for, at du kan udvikle dig som leder.

Lolland kommune
Kontaktperson
Sektorchef Jytte Harpøth på 54 67 64 01
Ansøgningsfrist
Haderslev Kommune
Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklin
Ansøgningsfrist:
Dansk Byplanlaboratorium
Kunne du tænke dig at arbejde med bæredygtig byplanlægning?
Ansøgningsfrist:
Næstved Kommune
Vi søger to lokalplanlæggere til erhvervs- og boligplanlægning, samt én lokalplanlægger til planlægning af anlæg til vedvarende energi (VE) til Sjællands arealm
Ansøgningsfrist:
Høje-Taastrup kommune
Ansøgningsfrist:
European Energy
Vil du være med til at udvikle nye sol- og vindparker i Danmark?
Ansøgningsfrist: