Oplægsholdere

Oplægsholdere

Göran Rosberg har været kommunikationschef under Malmøs imponerende forvandling fra industriby til vidensby. Eftersom kommunikation og formidling er blandt de vigtigste redskaber for vellykket omstilling, er han en væsentlig nøgleperson for forståelse af byens rejse.

 

 

 

 

Dan Stubbergaard er arkitekt, stifter og indehaver af det succesrige arkitektfirma COBE. Tegnestuen arbejder med både bygninger, byrum og byplanlægning. I København har de blandt andet stået for masterplanen for Nordhavnen.

 

 

 

 

 

Charles Landry er forfatter og rådgiver. Han er stifter af rådgivningsfirmaet COMEDIA og er en af fadderne til begrebet ”den kreative by”. Han hjælper små og store byer med at få mest ud af deres potentialer og har en lang række udgivelser bag sig. En af de seneste hedder ”Cities of Ambitions”

 

 

 

 

Peter Lund Madsen er hjerneforsker, foredragsholder og entertainer. Han er især kendt for samarbejdet med sin bror om flere shows samt sin naturvidenskabelige formidling om hjernen i forskellige radio- og tv-programmer. Han har en ukuelig tro på fremtiden.