Byplanlægger til barselsvikariat

I Herning Kommune er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune ser vi den fysiske planlægning som et betydeligt område for at skabe optimale rammer for udviklingen. Det gør Planafdelingen til et spændende sted at arbejde.

Planafdelingen er et team på 19 medarbejdere med en god blanding af både yngre og erfarne medarbejdere. Vi er en del af forvaltningen By, Erhverv og Kultur, hvor der er fokus på sammenhængen mellem byudvikling, erhvervsfremme, uddannelse, kultur, idræt og fritid. Planafdelingens arbejdsområder omfatter kommune- og lokalplanlægning, bymidteplanlægning, byfornyelse, byomdannelse og byudvikling, masterplaner, byudviklingsstrategier, udvikling af det åbne land og landsbyerne, arkitekturpolitik, landskabsplanlægning, alt sammen ved inddragelse af borgerne og med udgangspunkt i en bæredygtig tankegang

Du bliver en del af et stærkt fagligt team med engagerede kollegaer, som arbejder helhedsorienteret, opsøgende og tværfagligt - altid i tæt samarbejde med kommunens øvrige afdelinger og forvaltninger og med byens borgere, interessenter og aktører. Vi er en arbejdsplads som vægter både personlighed og faglighed højt. Vi har det godt med hinanden og passer på hinanden - også når der er travlt, og vi har mange bolde i luften.

Herning Kommune
Kontaktperson
Lisbeth Andresen
Ansøgningsfrist
Herning Kommune
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist: