Byplanlab og Plan22+ søger to studenter

Foto: Andreas Hvidt

Byplanlab og Plan22+ søger to studenter

Kunne du tænke dig at arbejde med bæredygtig byplanlægning og blive klogere på, hvordan planlægningen kan bidrage til den grønne omstilling og fx bruges til at reducere CO2, styrke klimatilpasning, fremme bæredygtigt byggeri og biodiversitet i byen og på landet? Så læs videre her, for vi søger nemlig 2 studenter til vores sekretariat i centrum af København.

Dansk Byplanlaboratorium og Plan 22+ arbejder med en lang række af virkemidler, der skal udvikle planlægningen med fokus på klima og bæredygtighed. Vi afholder kurser og konferencer, understøtter vidensdeling, laver udredningsprojekter, udgiver bladet Byplan Nyt og støtter ny forskning og projekter på området. Vores målgruppe er arkitekter, landskabsarkitekter, byplanlæggere, ingeniører mfl., der arbejder med fysisk planlægning. I sekretariatet er vi 13 medarbejdere og vores nye studenter kommer til at være del af sekretariatet med en blandet faggruppe.

Arbejdsopgaver
I udgangspunktet er én af vores nye studenter tilknyttet Dansk Byplanlaboratorium og den anden Plan22+. Vi er imidlertid en lille arbejdsplads, og derfor hjælper vi hinanden, hvor der er travlt og behov i sekretariatet. Opgaverne vil både være praktiske administrative opgaver, projektadministration, skriveopgaver, layout/grafisk design af rapporter, udarbejdelse af surveys, let hjemmesideredigering, afvikling af møder, kurser og konferencer m.m.

Kvalifikationer
Måske læser du til arkitekt, landskabsarkitekt, planlægger, økonom eller ingeniør, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du interesserer dig for byplanlægning og bæredygtighed. Det er en fordel, hvis du har flair for IT og har styr på excel, word, photoshop og Indesign, og at du har lyst til at lære nyt. Vi ser gerne, at du har mindst et par år tilbage på dit studie.

Vi tilbyder 
En arbejdstid på gennemsnitlig 15 timer pr. uge på en spændende og lærerig arbejdsplads, hvor du får mulighed for at indgå i faglige drøftelser og udvide dit netværk. Mødetiderne er fleksible og aftales.

Start Snarest muligt

Løn Studentersats
Arbejdssted Rådhusstræde 6, 1466 København K

Ansøgning Mail ½ side og et CV til job@byplanlab.dk
Ansøgningsfrist Løbende og senest 25. januar 2023

Yderligere oplysninger 
Sekretariatschef Britt Vorgod Pedersen Plan22+,  mobil: 30 21 49 74 eller vicedirektør Michael Nørgaard, Dansk Byplanlaboratorium, mobil 40 97 44 44

Læs mere om 
Dansk Byplanlaboratorium på www.byplanlab.dk
Plan22+ på www.plan22.dk/indsatsen