Åben Land dagene 2019

Åben Land dagene 2019

Foto: Tine Rasmussen
 

Årets tema er ’Konflikter i det åbne land’ – fordi det hele ikke er nemt og nogen må gøre noget.

Det er hårdt arbejde at holde det åbne land smukt, attraktivt, tilgængeligt og samtidig produktivt, sundt og bæredygtigt. Der er kamp om pladsen og interessekonflikterne er store, omkostningstunge og meget ressourcekrævende. Og er der nogen, der ved dét, er det deltagerne på Åben Land dagene.

Det er de statslige og kommunale myndigheder, interesseorganisationerne, forskerne. Alle jer, der bidrager til at finde løsninger, nye veje, formidle, mægle og også til at levere det faglige grundlag for de store og tunge beslutninger, som i sidste ende træffes af politikerne.

Udflugter

Der er to udflugter, som foregår fredag formiddag kl 10:30. Det vil ved tilmelding være nødvendigt at vælge, hvilken udflugt, man ønsker at deltage i.

Når vi mødes på Åben Land dagene, vil vi rigtig gerne tage fat om roden på det, der gør ondt. Vi vil gerne tale om, hvor svært det kan være at få enderne til at mødes. Forhåbentlig vil vi i løbet af de to dage, også ind imellem få øje på mulighederne og de gode eksempler, vi kan lære af og tage med hjem som inspiration til vores egen hverdag – det er i hvert fald målet.

  • Som deltager får du mulighed for at netværke med alle de andre, der arbejder med det åbne land, både i kommunerne, i forskningsverdenen, i de private virksomheder og interesseorganisationerne.
  • Derudover får du to dage med faglige oplæg og debatter, workshops og ekskursioner.
  • Vi er desuden stolte af at kunne præsentere hele 2 Key Note speakers: Klimaforkæmper Jesper Theilgaard og professor fra Institut for Agroøkologi Jørgen E. Olesen.

I programmet forsøger vi at dække en bred vifte af konflikter i det åbne land. Vi kan ikke få det hele med, men er der noget, du synes vi virkelig mangler, så tøv ikke med at kontakte os.

Oplæg fra konferencen:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursusansvarlig Anne Møller

faktaboks

Sted
Middelfart
Pris
Pris for to dage: 4.800 kr. eksl. hotel (for tilskudsgivere & medlemmer af Videnstjenesten 4.300 kr.). Pris for en dag: 2.900 kr. eksl. hotel (for tilskudsgivere & medlemmer af Videnstjenesten 2.600 kr.)
Kursusdato
-
Tilmeldingsfrist
24. september. Efter denne dato er tilmeldingen bindende.