Udflugter

Udflugter

Udflugter

Fredag den 7. oktober kl. 10.30-15.00/15.30

Byvandring, bustur, cykeltur eller en kombination. Traditionen tro byder fredagen på en udflugt. I år kan du vælge mellem 14 forskellige udflugter, der blandt andet handler om grøn omstilling, bygningsarv, grænselandets særlige arkitektur samt byudvikling nord og syd for grænsen. 

Det er kun muligt at deltage i 1 udflugt, og der er loft over deltagerantallet på de enkelte udflugter. Når du tilmelder dig, vil vi derfor bede dig om at angive tre sessioner, som du ønsker at deltage i – i prioriteret rækkefølge. Dine ønsker opfyldes efter først-til-mølleprincippet.

Husk paraplyen og det praktiske tøj, desværre ligger det udenfor vores kapacitet at planlægge dagens vejr. 

HUSK pas, hvis du skal på udflugt 5, 6, 7 eller 8, hvor turen krydser grænsen. 

Alle udflugter starter i Sønderborg, men afsluttes i hhv. Aabenraa, Sønderborg og Flensburg kl. 15.00 eller 15.30. Alle tre steder vil der være en lokal afslutning af byplanmødet, hvor vi får en kop kaffe og siger tak for i år. 

Fra de tre lokale afslutningssteder vil der være bus til Rødekro, Tinglev og Sønderborg Station samt Sønderborg Lufthavn. Afslutningen på Byplanmødet tilpasses til gældende køre- og flyplaner, og uanset hvilken udflugt man vælger, kommer alle hjem med samme tog- eller flyafgang. 

Læs mere om, hvordan du kommer hjem efter afslutningen af Byplanmødet under
Praktiske oplysninger

Hent PDF med alle udflugterne