Tilmelding & frister

Foto: Sønderborg Kommune

Tilmelding & frister

Læs mere om tilmelding, frister og overnatning på Byplanmødet 2022

Tilmeldingen til Byplanmødet er lukket.

Prisen er 5.950 kr. for tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium og 7.950 kr. for ikke-tilskudsgivere. Tjek, om du er tilskudsgiver her.

Prisen inkluderer frokost begge dage, middag og aftenarrangement, udflugter og deltagermateriale. Overnatning er ikke inkluderet i deltagerafgiften, men bookes og betales separat.

Tilmelding er bindende efter mandag den 27. juni.
Fra mandag den 27. juni er tilmelding bindende og beløbet refunderes ikke. Det er dog muligt at ændre navn på deltager indtil den 29. september.

Bekræftelse og faktura sendes, når tilmelding er modtaget i Byplanlaboratoriet.
Det kan blive nødvendigt at prioritere tilmeldingerne efter modtagelsesdato, hvis det maksimale deltagerantal overskrides. I så fald oprettes en venteliste.

Sidste frist for tilmelding til Byplanmødet er fredag den 9. september kl. 10.00.
Tilmeldingen er lukket

Overnatning
Booking af hotelværelser sker gennem konferencebureauet OrgaNicer og fungerer efter først-til-mølle-princippet. OrgaNicer forsøger løbende at booke hotelværelser efter behov. Bekræftelse og faktura fremsendes fra og betales til OrgaNicer. Værelsesbookinger efter den 1. september vil være på forespørgsel. Husk at tjekke afmeldingsregler og frister ved hotellet.

Husk at skrive byplanmøde i feltet Kundelogin. Linket giver direkte adgang til relevante datoer og hoteller.

Reserver hotelværelser her (eksternt link til OrgaNicer).

Yderligere information om overnatning kan fås ved henvendelse direkte til OrgaNicer på
telefon 96 27 22 27 eller mail@organicer.dk.

Corona
Hvis myndighederne til efteråret genindfører Corona-restriktioner, vil byplanmødet blive gennemført på helt eller delvist digitale vilkår og til en reduceret pris. Der vil være live-transmission fra hovedscenen, underholdning og webinarer fra sessioner. Udflugterne på dag 2 vil dog blive aflyst.

Prisen vil i det tilfælde reduceres med 2/3 til en pris på 1.983 kr./2.650 kr. og deltagerne vil få de resterende penge retur.