Specialkonsulent til bystrategiske udviklingsprojekter

I Kerteminde Kommune arbejder vi løbende med udvikling af vores bysamfund og landsbyer. Vi ønsker at udvikle attraktive miljøer til både eksisterende beboere og tilflyttere. Flere af projekterne er store strategiske projekter, der efterlader markante aftryk på de fysiske omgivelser. Eksempelvis er vi pt. ved at omdanne havneområdet i Kerteminde til et helt nyt moderne boligkvarter og Kerteminde Marina står også foran store forandringer.

Vi mangler en dygtig projektleder, der ikke alene har gode projektlederkompetencer, men som også har interesse for de mange juridiske aspekter, der er en del af bystrategisk udvikling.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forventer et solidt uddannelsesmæssigt fundament, men om det er funderet i samfundsvidenskab, økonomi, jura eller noget helt tredje er sekundært i forhold til dine erfaringer med projektledelse og bystrategisk udvikling. Den perfekte kandidat vil også have en særlig interesse for de mange juridiske aspekter, der knytter sig til bystrategisk udvikling. Det kan være køb og salg af ejendomme / arealer, kontraktudarbejdelse og -styring og/eller kendskab til de juridiske rammer, der er grundlaget for udarbejdelse af kommune- og lokalplaner.

Vi søger en rigtig dygtig projektleder. En projektleder, der har erfaring med

  • at skabe resultater gennem samarbejde med mange forskellige interne og eksterne interessenter
  • at styre projekters tid og økonomi på en gennemsigtig måde 
  • at kommunikere klart og tydeligt i både skrift og tale.

Som person vil den perfekte kandidat være imødekommende, energisk og resultatorienteret. En imødekommende projektleder vil kunne samle en projektgruppe og arbejde mod fælles mål. En energisk projektleder vil gå forrest og hjælpe til, hvor det er nødvendigt. Og en resultatorienteret projektleder vil være ambitiøs på projektets vegne og sikre fremdrift.

Kerteminde Kommune
Kontaktperson
Claus Lade
Ansøgningsfrist
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Middelfart Kommune
Ansøgningsfrist:
Middelfart Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Haderslev Kommune
Ansøgningsfrist:
Skanderborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Guldborgsund Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist:
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist: