Tilmelding

Tilmelding

Alt udsolgt til årets byplanmøde.
Du kan dog tilmelde dig Livestream fra Byplanmødet eller skrive dig på ventelisten.

Du kan komme på venteliste, hvis du sender en mail til db@byplanlab.dk med dine kontaktoplysninger.

Livestream fra Byplanmødet – digital live-billet til torsdagsprogrammet.
For 350 kr kan du få mulighed for at se, hvad der foregår på hovedscenen i DR-byen torsdag d. 30 september fra 10.00 -12.30 og følge med på den populære sessioner om bymidternes fremtid fra 14.00-16.00. 

Tilmeld dig Livestream fra Byplanmødet 2021
Pris 350 kr.

Bliver Byplanmødet til noget? 

Ja, der bliver et byplanmøde – uanset hvad! Vi følger myndighedernes officielle genåbningsplan, der fjerner forsamlingsloftet den 1. august.
Man kan sige, at vi er optimister, men vi vil i enhver situation følge myndighedernes retningslinjer. Vi arbejder med flere scenarier: et klassisk-fysisk byplanmøde og et digitalt byplanmøde – og scenarier med hybride modeller for afholdelse. Men vi aflyser ikke i år. Hvis vi trods alle gode intentioner, ikke kan holde et fysisk møde, så har vi heldigvis teknologi parat, der sikrer, at vi kan ses alligevel. Og vi har øvet os på at afholde events, der brænder igennem skærmen. Det er desuden klart, at bliver vi nødt til at afholde et 100% digitalt Byplanmøde, bliver deltagerafgiften reduceret. Læs mere her

Byplanmødets hovedforedrag torsdag den 30. september finder sted i DR's Koncertsal i DR Byen. Eftermiddagssessioner foregår på centrale locations i Frederiksberg og Københavns kommuner. Aftenarrangement forgår centralt i København. Optakten fredag morgen den 1. oktober foregår på Frederiksberg Rådhus, mens afslutningen fredag eftermiddag foregår på Københavns Rådhus.

Bemærk at: i deltagerafgiften er der i år ikke indregnet transport under Byplanmødet. Alle venues ligger i gåafstand til metro eller S-togsstationer. Vi har nedsat deltagerafgiften med 150 kr., så du kan bruge rejsekort eller købe dig et 48-timers såkaldt City Pass. Regn med, at du skal bruge kollektiv trafik til ca. 8-10 korte ture.
Læs mere om City Pass

Tilmelding, betaling og frister
Vi har brug for at vide, om du kommer! 

Tilmeldingsfristen er 28/06 

-Stadig ledige pladser
Efter fristen er tilmeldingen bindende og vi lover dig at gennemføre byplanmødet uanset hvad. Skulle det blive digitalt, så dog til reduceret pris. Beløbet opkræves i to rater (Vi opkræver første rate ved tilmelding og anden rate når byplanmødet er afholdt). Arbejdsstedet er velkomment til at ændre navn på deltagere indtil 1 uge før mødet. Hvis du tilmelder dig hurtigt, er der EARLY BIRD-rabat – og pladserne tildeles efter først-til mølle-princippet. Bekræftelse fremsendes, når tilmelding er modtaget i Byplanlaboratoriet.


Deltagerafgift
Prisen pr. deltager fra kommuner, regioner og andre, der giver tilskud til Dansk Byplanlaboratorium i 2021 er 5.800 kr. for alle andre er deltagerafgiften 7.800 kr.
Prisen inkluderer frokoster, aftenarrangement, udflugt og deltagermateriale. Hvis der er ledige pladser, ydes der rabat til studerende og ledige – ring og hør nærmere.

EARLY BIRD-rabat: Vi giver 10% rabat, hvis du tilmelder dig senest 14. juni.


Overnatning
Overnatning er ikke inkluderet i deltagerafgiften. Du skal selv booke hotel.

Herunder formidler Dansk Byplanlaboratorium muligheder for overnatning på tre centralt beliggende hoteller.
Efter hotellernes gældende regler skal gæster garantere deres reservation med kreditkort, men reservationen kan vederlagsfrit annulleres helt frem til 7 dage inden ankomst. Der opkræves betaling i tilfælde af no-show eller for sen annullering.

Ønsker du at betale hotelværelse via kommunens EAN-fakturering kan du desværre ikke booke online via nedenstående booking links, men skal kontakte hotellet på mail/telefon. Ved henvendelse beder hotellerne om at du venligst henviser til følgende block-id-nr: 

The Square: block 1645605
Imperial Hotel: block 1645609 
Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade: block 164561

Her er de tre hotellers kontaktoplysninger: 

Imperial Hotel
Tlf. +45 3312 8000
imperialhotel@arp-hansen.dk

Imperial Hotel

 

The Square
Tlf. +45 3338 1200
thesquare@arp-hansen.dk

The Square

 

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade
Tlf. +45 4480 0000
bernstorffsgade@wakeupcopenhagen.dk

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade 

 

Tilmeld dig Byplanmødet her