Udflugter

Foto Frederiksberg Kommune

Udflugter

Kom med på en udflugt fredag den 1. oktober mellem kl. 10.00-15.00 på Frederiksberg eller i København.

Fredag den 1. oktober er der fælles opstart på Frederiksberg Rådhus kl. 9.00.  Kl. 10.00 afgår alle udflugter – bemærk, at der generelt er selvtransport mellem Frederiksberg Rådhus og udflugternes startsteder, men er du usikker på vejen dertil, kan du vælge at følges med Dansk Byplanlaboratoriums repræsentant på udflugten.

Udflugterne slutter ca. kl. 14.30-14.45. Du kan her vælge at tage på egen hånd til Københavns Rådhus, hvor afslutningen finder sted kl. 15.00 eller følges med Dansk Byplanlaboratoriums repræsentant på udflugten.  

Det er kun muligt at deltage i én af udflugterne. Der er loft over deltagerantallet på de enkelte udflugter. Når du tilmelder dig, vil vi bede dig om at angive tre udflugter, som du ønsker at deltage i – i prioriteret rækkefølge. Dine ønsker efterkommes i den rækkefølge, tilmeldingerne modtages (først til mølle).

Tilmeldingsside

”Husk praktisk fodtøj til at gå længere distancer på årets udflugter. Udflugterne gennemføres i tilfælde af dårligt vejr, så tag gerne tøj på efter vejret.”