Projektleder til by- og egnsstrategisk sekretariat

Faaborg-Midtfyn er en kommune i rivende udvikling. En ny udviklingsstrategi er vedtaget, og det by- og egnsstrategiske sekretariat, skal særligt udvikle og realisere 4 af kommunens signaturprojekter og bosætningsmålene i kommunens vækstbyer. En portefølje der både rummer markant nyskabende byudviklingsprojekter, samt nye store projekter inden for det kulturelle område.Et nyetableret By- og egnsstrategisk sekretariat skal sætte fuld gang i både byudviklingen og bosætningen i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor målet er 3000 flere indbyggere. 

Sekretariatet har et særligt fokus på at realisere målet gennem flere større nyskabende projekter, hvor der samlet set er tale om en stor kompleksitet, der kræver overblik og projektledelse, for at vi når i mål. Derfor søger vi en dygtig projektleder, der både har erfaringer med at lede komplekse projekter med mange forskellige interessenter i og udenfor en politisk styret organisation.

En projektleder som også er stærk til at skabe overblik, og som samtidig stortrives helt nede i detaljerne i det enkelte projekt. Erfaring med byudvikling og byplanlægning foretrækkes ligesom viden om bystrategi, byudvikling og bytransformation er en vigtig forudsætning.

Faaborg-Midtfyn Kommune
Kontaktperson
Mai-Britt Helle Jensen
Ansøgningsfrist
Høje-Taastrup Kommune
Ansøgningsfrist:
Norddjurs Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg Kommune
Ansøgningsfrist: