Engageret byplanlægger til lokalplanlægning og byudvikling

Du skal kunne arbejde både visionært og detaljeorienteret med byudvikling og lokalplanlægning. Du skal være i stand til at se de strategiske linjer i såvel større som mindre planopgaver, samt håndtere de konkrete udfordringer ift. lokalplanlægning, dispensationer fra lokalplaner og anden myndighedsbehandling efter Planloven. Det skal være naturligt for dig at tage ansvar og kunne følge opgaverne helt til dørs med et godt resultat.

Derudover forventer vi, at du kan samarbejde og skabe resultater på tværs af organisationen - og sammen med eksterne parter. Vi forventer, at du brænder for arbejdet med byudvikling og byplanlægning, for det gør vi selv, og hvis du samtidig kan lide at få noget fra hånden, vil du passe rigtigt godt til os.

Til gengæld tilbyder vi en spændende hverdag, der er fyldt med mange fagligt udfordrende opgaver og projekter som f.eks. lokalplanlægning for nye byggerier i bymidten, nye erhvervsområder, boligområder både i byen og på landet samt den spæde start på udviklingen af Næstved Havn. Ikke mange dage er ens, men de fleste dage er fyldt med spændende samarbejder og opgaver i en kommune i rivende udvikling. 

Team Plan, Geodata og Klima er en del af Center for Plan og Miljø, hvor vi er godt 100 fagligt dygtige kollegaer. Vi er på nuværende tidspunkt 20 medarbejdere i teamet med forskellig faglig baggrund. Ud over lokalplanlægning og byudvikling beskæftiger teamet sig bl.a. med kommuneplanlægning, byrumsprojekter, landzonetilladelser, GIS og geodata. Det giver os et spændende og dynamisk fagligt miljø, hvor vi både arbejder i mindre grupper og på tværs. Derudover har vi et godt kollegialt sammenhold med plads til grin og hyggelige stunder, og hvor det er vigtigt for os at kunne dele ud af vores viden og gode humør i hverdagen.

Næstved Kommune
Kontaktperson
Peter Søndergaard
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Aalborg universitet
Ansøgningsfrist: