Visionær og erfaren leder til Plan og Byudvikling

Skanderborg Kommune har et godt ry, en sund økonomi og et stærkt fokus på det gode samarbejde med borgere og virksomheder. Vi oplever en stor tilvækst og interesse for at bygge, bo og drive virksomhed i kommunen, og vi forventer at runde 70.000 glade borgere i løbet af det kommende årti. Dette lægger pres på de værdier, som netop gør Skanderborg Kommune så attraktiv. Derfor søges en erfaren leder med arkitektfaglig baggrund og/eller interesse, som kan understøtte en balanceret vækst med fokus på kvalitet.

Vi har til vores afdeling Plan og Byudvikling brug for en visionær og stabil leder, som har interesse for by- og erhvervsudvikling, byledelse, arkitektur og en bæredygtig udvikling. En chef, som kan lede og holde styr på mange strategiske processer, og som kan stå i spidsen for et velfungerende plan-team og sammen med os styre plan- og udviklingsprojekterne sikkert igennem i tæt samarbejde med øvrige chefer og kolleger i Plan, Teknik og Miljø.

Som en del af Plan, Teknik og Miljø bidrager Plan og Byudvikling naturligvis til at omsætte Byrådets klimamål til virkelighed – både i store udviklingsprojekter og i de små, men mange, lokalplaner.

Der er et godt politisk klima i Skanderborg Kommune med højt til loftet og en uformel tone, som har en afsmittende og positiv virkning i administrationen – hvor arbejdsgangen er præget af højt tempo, effektiv og tillidsbaseret ledelse.
 

Stillingen indebærer personaleansvar for 11 dygtige og engagerede medarbejdere med et godt og ligeværdigt samarbejde. Vi arbejder i velfungerende plan-teams og med erfarne og uundværlige kolleger, som varetager en række understøttende kerneopgaver. Erfaringen siger os, at dette giver er høj kadence og et arbejde, som vi elsker at møde ind til. Vi forventer derfor, at du synes, at ledelse handler om medledelse og at mestre at skabe følgeskab og inspirere.

Du refererer til chefen for Plan, Teknik og Miljø, og du bliver her en del af et lederteam på i alt fem kolleger.

Skanderborg Kommune
Kontaktperson
Jonas Kroustrup
Ansøgningsfrist
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Albertslund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Faxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Skive Kommune
Ansøgningsfrist:
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Rebild Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist: