Økonomi i byudviklingsprojekter

Økonomi i byudviklingsprojekter

Er du projekterende arkitekt eller kommunal planlægger?

Økonomi i byudviklingsprojekter klæ’r dig på til at gennemskue investorers og developeres regnestykker. Du for muligheden for at tage skridtet videre, og selv lave projektøkonomiske beregninger. Hvordan ser investorer og developere på de kommunale plangrundlag? Det får du svar på, ligesom vi opstiller quick and dirty-regnestykker, så du har et overordnet indtryk af økonomien i dit eget byudviklingsprojekt – og kan gå styrket ind i forhandlinger med en developer.

Kurset benytter sig af forskellige læringsformer som oplæg, sparring, gruppediskussioner og en rollespilsession. Deltagerne arbejder i grupper om en medbragt byudviklingscase og det forventes, at de bruger et par dage på at ’lave lektier’ mellem de to kursusgange.

Bemærk: Deltagerne forventes at arbejde sammen i grupper byudviklingscasen mellem de to kursusgange. Der er ikke krav om, at deltagere kommer to eller flere fra samme kommune eller virksomhed, men det vil være en fordel. Solister må forvente at blive parret.

Kurset afholdes på Den Blå Planet i Kastrup og forløber over to dage d. 7. og 28. marts 2019

Hvis du har spørgsmål til kurset så kontakt kursusleder Christian Broen
 

Kurset er desværre fyldt op,
men tilmeld dig venteliste hos vores kursussekretær Grethe - gs@byplanlab.dk

Sted
Kastrup
Pris
6700 kr./ 5025 kr. for tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium i 2019. Prisen inkluderer kursusmateriale og forplejning.
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
Torsdag den 7. februar 2019 – efter den dato er tilmelding bindende og beløbet refunderes ikke.