Erhvervsudvikling på nordjysk – eksempel til efterfølgelse?

Erhvervsudvikling på nordjysk – eksempel til efterfølgelse?

E

Inspirations- og debatmøde arrangeret samarbejde med REG LAB.


Business Regions – ny handlekraft eller mere af det samme?

Business Region North Denmark er et nyt samarbejde hvor region, kommuner og erhvervsliv sigter mod at skabe en stærk vækstkultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og resultater. Samarbejdet er kommet stærkt fra start. Eksempelvis er der sat fuld kraft på at oprette flere studiejobs, fordi det er medvirkende til at holde de studerende i regionen efter endt uddannelse.De offentlige og private parter har forpligtet sig gensidigt på denne indsats og der er sat midler bag ordene.

På delmødet hører vi om det nye samarbejdes organisering og indhold. Vi spørger også til hvilke implikationer det har for den fysiske planlægning? Og hvad får Øster Assels ud af erhvervsudvikling i Aalborg? Vi diskuterer også bredere om businessregions er relevant i andre regioner – og hvorfor (ikke)?

REG LABs mission er at styrke viden, kompetencer og netværk inden for regional erhvervsudvikling. REG LAB er en non-profit organisation stiftet af en række medlemsorganisationer og finansieret gennem medlemsbidrag.
Medlemskredsen omfatter statslige myndigheder, regioner, kommuner, kommunesamarbejder, uddannelses-institutioner, forskningscentre, erhvervsråd, klyngeorganisationer, brancheforeninger og interesseorganisationer samt private virksomheder.

Oplæg ved:

Fungerende sekretariatschef Jørgen Basballe,
Business Region North Denmark

Planlægger Anne Juel Andersen,
Aalborg Kommune

Replik fra

Specialkonsulent David Meinke,
Region Hovedstaden og Greater Copenhagen-samarbejdet

Mødeleder er
Bjarne E. Jensen,
direktør i REG LAB.


Læs mere om Business Region North Denmark