Institutleder søges til Institut for Bygningskunst og Kultur

Ved Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering opslås en varig stilling som institutleder.

Vi søger en institutleder med faglig baggrund indenfor bygningskunst og kultur, som kan sikre udviklingen af instituttets aktiviteter på en måde, så der også fremover dannes bro mellem den stærke kunstneriske tradition, den nyeste forskning og den samfundsmæssige og teknologiske udvikling. En institutleder, der har kompetencer inden for ledelse af studerende og højt specialiserede kunstneriske vidensmedarbejdere samt i at styrke instituttets strategiske samarbejder i både dansk og international kontekst.
 

Om stillingen

Som institutleder referer du til dekanen for arkitektur og er ansvarlig for instituttets forskning, undervisning og faglige udvikling iht. de overordnede strategier for Det Kongelige Akademi.

Du er som institutleder ansvarlig for instituttets medarbejdere, for instituttets budget og for, at instituttet bidrager til Det Kongelige Akademi overordnede vision og strategi. Dette indebærer bl.a., at instituttet skal styrke de studerendes evne til at arbejde inden for og koble videnskab, kunst og praksis, og at alle medarbejdere opnår faglige resultater på internationalt niveau. Du er ansvarlig for, at alle uddannelsesprogrammer og forskningsplaner på instituttet er klart beskrevet, at der foregår kvalitetsudvikling efter de gældende retningslinjer, og at medarbejderne har klare mål.  

Du går desuden aktivt ind i at understøtte en åben debat, som skal sikre konstruktive, kritiske fagmiljøer. Dette skal ske i et frugtbart samarbejde med Det Kongelige Akademis øvrige institutter og andre relevante uddannelsesinstitutioner. Du er desuden en vigtig kontaktperson i forhold til vidensbaseret samarbejde med branchens offentlige og private aktører og deltager aktivt i relevante, nationale og internationale netværk.
 

 

Det Kongelige Akademi
Kontaktperson
Jakob Brandtberg Knudsen på tlf.: 4170 1674 og mail jknud@kglakademi.dk
Ansøgningsfrist
Dansk Byplanlaboratorium
Er du en mester i at holde hovedet koldt, arbejde struktureret og jonglere mange opgaver samtidig? Har du et stærkt servicegen og møder verden med et smil?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vi søger en mobilitetsplanlægger/trafikplanlægger, som skal være med til at udvikle Odense til en klimaneutral og mere levende by.
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til – at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udv
Ansøgningsfrist:
Københavns Universitet
Professor of History and Theory of Landscape Architecture and Urbanism Department of Geosciences and Natural Resource Management Faculty of Science
Ansøgningsfrist: