Verdensmål i det åbne land

Verdensmål i det åbne land

Vi har desværre været nødt til at aflyse arrangementet – men hvis du var interesseret
– så SÆT ET STORT X I KALENDEREN DEN 7. OG 8. SEPTEMBER, hvor Åben Land dagene afholdes.
Tid, sted og tema kommer snarest.

Hvis du gerne vil høre mere, så snart der er nyt, så send en mail til Anne Møller am@byplanlab.dk – det kan også være, at du har en god idé til noget du synes vi bør gå i dybden med på Åben Land dagene – så er du også velkommen til at skrive! Vi ses til september.

 

Hvordan kan vi forstå og bruge verdensmålene i det åbne land? Hvordan omsætter man store, globale mål og gør dem til virkelighed i en dansk kontekst?

Alle taler om verdensmål. Alle arbejder med verdensmål – på den ene eller anden måde. Men der er stor forskel på, hvordan eller hvor langt man er kommet med implementeringen eller opfyldelsen af dem, rundt omkring. Der er derfor et stort behov for at danne videns- og erfaringsnetværk omkring arbejdet.

Institut for Geovidenskab på Københavns Universitet og Dansk Byplanlaboratorium inviterer til en temadag, der sætter fokus på Verdensmål og udvikling i en lokal skala, i det åbne land. Dagen er sammensat af oplæg om nyeste forskning og viden på området, samt en række workshops med forskellige temaer, bl.a. med mulighed for at sparre med hinanden, lade sig inspirere, forstå konkrete værktøjer og dele viden om hverdagens praksis.

Temadagen henvender sig især til natur- og planmedarbejdere i kommunerne, men øvrige interesserede er også meget velkomne! Dagen afholdes på Københavns Universitet og byder på både oplæg og workshops og mulighed for at netværke.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du henvende dig til kursusansvarlig projektleder Anne Møller.

Sted
København K
Pris
600 for medlemmer af KU's Videnstjeneste og tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium. 800 for alle andre
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
20. april 2020. Efter denne dato er tilmeldingen bindende, og deltagerafgift refunderes ikke. Hvis arrangementet blive skubbet til en anden dato og du derfor er forhindret i at deltage, eller hvis kurset bliver aflyst, vil du naturligvis få pengene retur.