Byens Gulv 2022

Byens gulv 22

Byens Gulv 2022

CANADISK PROFESSOR GÆSTER BYENS GULV 

Susan Herrington

Dagens program skydes i gang kl. 9.45 med en keynote ved Susan Herrington. Herrington er professor i landskabsarkitektur ved University of British Columbia. Her underviser hun blandt andet i landskabsarkitektur, bygningsarkitektur og miljødesign. Derudover arbejder hun som landskabsarkitektonisk konsulent i Canada og USA. Herrington er præmieret for sine bøger og artikler, der blandt andet omhandler samtidig landskabsarkitektur, landskaber for børn og landskabets betydning for mennesker.

OBS! Ny dato: Onsdag den 20. april 2022.

VI SES PÅ BYENS GULV 2022
Pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasning - Programmet for 2022 tager dig hele vejen rundt på byens gulve. Fra juraen, der skal sikre projektets udførelse, materialer, nye modeller for livscyklusanalyser, store og små projekter, forskning og de nyeste trends…. Tilmeld dig selv og dine kollegaer allerede i dag!

OPEN CALL - HAR DU EN GOD IDÉ?
Skriv til db@byplanlab.dk, hvis du har en idé til et særligt tema, et projekt eller andet, som du synes vi skal have med på Byens Gulv 2022 – der er stadig plads til den helt rigtige idé i programmet!

Se program for Byens Gulv 2022

Tilmeld dig Byens Gulv 2022


BYENS GULV, KORT SAGT: 

  • 12 aktuelle oplæg, debat og workshops fordelt på 3 spor. 
  • 2 Store Key Note oplæg i plenum
  • Virksomhedsmesse, hvor mere end 20 producenter og andre aktører på belægningsområdet præsenterer de nyeste materialer og produkter. 
  • Viden, netværk og inspiration. 

 

KONFERENCENS DELTAGERE
Arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulve.
Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Beton Belægningsgruppen i Dansk Byggeri, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA, KVT, vej-eu.dk og Dansk Byplanlaboratorium.

Se program for Byens Gulv 2022

Læs mere om arrangementet via Københavns Universitet
 

Sted
Nyborg Strand
Pris
Pris: 2275,- ex. moms. Den 4. tilmeldte fra samme organisation er gratis. Tilbuddet gælder også, hvis man rammer 8 osv. Skriv venligst ’grupperabat’ i feltet 'Bemærkninger', når I tilmelder jer. Tilmelding er bindende.
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
Tilmeldingsfrist: 11. februar 2022