Planlægger/administrativ medarbejder til Team Plan

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling- og administrative opgaver indenfor fysisk planlægning i Hjørring Kommune?

Nu har du muligheden for at blive en del af Team Plan i Hjørring Kommune. Vi har brug for dig, som har en bred faglig profil, og som har lyst til at arbejde med håndtering af de kommunale plan- og sagsbehandlingsopgaver, der knytter sig til vores team.

De primære opgaver er:

  • Sagsbehandlingsopgaver indenfor den fysiske planlægning, herunder     borgerhenvendelser og enkeltsager som f.eks. flexbolig og sommerhusloven   (campingreglementet) samt indgå i udarbejdelse af de kommunale planopgaver. Vi udarbejder lokalplaner i DKPlan.
  • Administrative opgaver med f.eks. håndtering af postkasser og opgave-databaser, indberetninger til plandata, webredaktør og brugen af grafiske værktøjer som understøtter teamets opgaver. Vi bruger bl.a. Mapinfo, Adobe Illustrator og Kortinfo.

Sekundært skal du indgå i et tværfagligt samarbejde med kortlægning og udbygning af ”Smarte tilgange” i vores opgaveløsning.

Stillingen er tilknyttet Team Plan, og sagsbehandleren/planlæggeren skal indgå i de planopgaver som teamet – generelt set – løser. Team Plan er en del af Teknik- og Miljøområdet, og vi holder til på Rådhuset i Hjørring.

Hjørring Kommune
Kontaktperson
Line Hesselholt
Ansøgningsfrist
Herning Kommune
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist: