Byplanlægger med fokus på lokalplaner

”Broerne begynder her” er overskriften på den vision, som byrådet i Middelfart Kommune har sat som pejlemærke for vores arbejde og udvikling i kommunen. Opskriften er samarbejde, dialog og partnerskaber for at fremme en positiv og bæredygtig udvikling af kommunen. Den positive udvikling mærkes på behovet for at få udarbejdet lokalplaner, så nye bolig- og erhvervsområder kan blive en del af udviklingen.
Brænder du for lokalplanlægning med fokus på klima og bæredygtighed, så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega, da vi søger planlæggere til to nye stillinger i Plangruppen. Som vores nye kollega får du mulighed for at have indflydelse på den fortsatte udvikling af byer og landsbyer, samt på vores borger- og virksomhedsservice. Vi har derfor brug for dig, der med energi og faglighed vil være med til at analysere, strukturere og planlægge opgaver, der kan understøtte denne udvikling.

Hvis du bliver vores nye kollega, vil du finde ud af, at alsidigheden i arbejdet hos os er stor. Samtidigt er vores ambitionsniveau på vegne af Middelfart Kommune meget højt. Vi tør godt sætte barren højt, fordi vi tror på, at vi kan. Og vi gør det, fordi det giver mening, og fordi ambitionerne giver os en masse positiv energi.

Dit primære ansvarsområde, som planlægger, vil være at udarbejde lokalplaner, hvor du kommer til at stå i spidsen lige fra den indledende dialog med projektmager til den endelige vedtagelse af lokalplanen.

Middelfart Kommune
Kontaktperson
Karin Niemann-Christensen
Ansøgningsfrist
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Albertslund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Faxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Skive Kommune
Ansøgningsfrist:
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Rebild Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist: