Planlægger til Teknik- og Miljø

Har du lyst til at arbejde med planlægning i det åbne landskab, lokalplaner og myndighedsbehandling? Vi har et rart arbejdsmiljø, flextids-ordning, mulighed for hjemmearbejde. Nu mangler vi bare dig!

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Vil du løse opgaver, som har stor betydning for borgere og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med planlægning i det åbne landskab, lokalplaner og myndighedsbehandling? Så er du måske vores nye planlægger til en nyoprettet stilling i Planer og Kort.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, hvor du i samarbejde med gode kollegaer har mulighed for at præge udviklingen i vores Kommune. Vi har: Mange spændende opgaver, der kræver høj faglighed, et rart arbejdsmiljø, flextids-ordning, mulighed for hjemmearbejde. Nu mangler vi bare dig!

Det går godt på Lolland! Lollands internationale placering er midt i Europa, midt i en Femern Bælt Region i hastig udvikling og initiativet Nakskov 2030, som er et partnerskab mellem Realdania, A.P. Møller Fonden og Lolland Kommune, præger dagligt vores arbejde. Vi har rygende travlt med at udvikle Lolland.

I teamet arbejder vi med kommuneplanlægning, lokalplanlægning, myndighedsbehandling og korttegning. Vi indgår også i en lang række tværfaglige udviklingsprojekter om blandt andet Nakskov 2030, Turismeudvikling på sydkysten, byfornyelses- og områdefornyelsesprojekter, Kommuneplan og Femern Bælt forbindelsen.

Lolland Kommune
Kontaktperson
Gry Mylov
Ansøgningsfrist
Odsherred Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Halsnæs Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: